Är du vår nya kollega?

SKPF internt | 12 augusti 2024

Nu söker vi en medlemshandläggare med ansvar för vårt medlemssystem. Är det du eller någon du känner? Då ska du läsa vidare om tjänsten och skicka in din ansökan senast 30 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

SKPF Pensionärerna söker medlemshandläggare med ansvar för medlemssystem

Om oss och om jobbet

SKPF Pensionärerna är Sveriges tredje största förbund för pensionärer med cirka 155.000 medlemmar. Vi är en offensiv organisation som drivs av en vision om en bättre vardag för oss pensionärer där ålder inte spelar någon roll. Genom aktiviteter runt om i landet engagerar vi äldre. Vi är också aktiva för att påverka beslutsfattare både nationellt, regionalt och lokalt för bättre levnadsvillkor för äldre.

Förbundet har nyligen börjat arbeta i ett nytt medlemssystem, Membercare. Vi behöver därför förstärka kansliet med en resurs som brinner för medlemsservice. Det handlar om att driva, förbättra och utveckla systemet som en viktig del i förbundets verksamhet. Det handlar om den dagliga driften, problemhantering och om kontakter med leverantörer och förbundets lokala och regionala organisationer i frågor kring medlemsadministration och system. I jobbet ingår också medlemsservice via telefon och e-post.

Det är dig vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som har kunskaper i medlemsystem. Du är en prestigelös och lagspelande person som har flera års erfarenhet av en professionell medlemsadministration och av att arbeta i medlemsregister. Det är meriterande om du har gedigna IT-kunskaper i övrigt. Erfarenheter från att arbeta i medlemssystemen Membercare/Membersite är också meriterande.

Du har initiativkraft och arbetar strukturerat, organiserat och självständigt. Du brinner för att få saker att fungera och att ge service. Erfarenhet från arbete i ideella organisationer är meriterande. Eftersom vi är ett litet kansli är du också beredd att hoppa in på andra slags uppgifter där det för tillfället behövs.

Arbetsplats och villkor
SKPF har kollektivavtal, tecknat mellan Kommunal och Handelsanställdas förbund. Lönesättningen är individuell. Förbundet har policy för distansarbete och flextidsmöjligheter finns, liksom lunchförmåner och stöd för friskvård. All personal har tre fridagar per år, utöver semester. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Din arbetsplats blir på Sveavägen 68 i Stockholm.

Intervjuer sker med kort varsel och tillsättning sker så snart som möjligt och kan ske före sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 30 augusti 2024, via e-post till rekrytering@skpf.se.

För mer information om SKPF, gå in på vår hemsida www.skpf.se. För kontakt om tjänsten; kontakta kanslichef Peter Andersson, tel; 070-914 14 91 eller förbundssekreterare Barbro Westergren, tel; 072-088 17 21. Facklig kontaktperson Liselotte Lindstedt tel; 070-533 70 44.